Política

El PP d'Altea inicia un procés de consulta als seus afiliats

El Partit Popular d'Altea ha posat en marxa un procés de consulta entre els seus 689 afiliats, perquè donen la seua opinió sobre qui ha d'encapçalar la candidatura en les eleccions municipals del pròxim maig.

Domingo Berenguer, president del Comité Electoral, ha informat sobre la consulta que té com a objectiu “arreplegar l'opinió dels afiliats per a confeccionar una candidatura el més representativa possible”. El procés s'ha iniciat amb l'enviament d'una carta a tots els afiliats on s'inclou un qüestionari amb tres preguntes perquè siguen respostes pels afiliats. La consulta serà anònima, en sobre tancat, i l'urna serà custodiada pel president del Comité Electoral.

Una vegada acabada la consulta es farà una acta de la mateixa amb el resultat de l'enquesta, encara que sorprenentment, “els resultats no es coneixeran fins passades les eleccions municipals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.