Política

política municipal

Solidaritat busca aliances amb ERC i la CUP a Valls

Solidaritat Catalana estudia presentar-se a Valls en coalició amb la CUP i ERC a les eleccions municipals. Fonts del partit que lidera Joan Laporta han confirmat que ja han establert contactes amb la CUP i que aquesta setmana mantindran un canvi d'impressions amb els republicans. “Es tracta de veure si els nostres programes coincideixen i si totes les parts s'hi senten còmodes”, explica Lluís Català, coordinador comarcal des que abans d'ahir va ser escollida la nova executiva de l'Alt Camp, que es completa amb Montserrat Ximenis (secretària d'organització i finances), Fina Cubells (secretària d'imatge i comunicació) i Ramon Piera (acció municipal). Solidaritat no descarta presentar-se en solitari o fer-ho amb una de les dues forces sobiranistes que són a l'oposició a Valls.

Coalició a Alcover

A Alcover Solidaritat preveu anar a les municipals amb una aliança amb ERC i Reagrupament, tot i que de moment aquest primer acord no està tancat i ni tan sols se sap amb quines sigles podrien acudir a les urnes. El partit ja ha descartat presentar-se a Cabra del Camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.