Política

ApG es presenta a Olot i a Mieres

Els caps de llista d'Alternativa per la Garrotxa són Raül Massanella i Alba Massanas, respectivament

Alternativa per la Garrotxa (ApG) presenta dues candidatures a la comarca, a Olot i a Mieres, dos llocs on ja havia fet llista en les darreres eleccions. Ara fa quatre anys n'havia fet també a la Vall d'en Bas i a Santa Pau.

A la capital –on el 2007 ApG es va presentar juntament amb ICV– aquesta vegada el cap de llista és Raül Massanella, expresident d'Òmnium Cultural de la Garrotxa i fundador d'Estelada 2014. El segueix Jacqueline Navinés, exregidora de Mieres i consellera comarcal. A la llista hi ha força presència de membres de l'esquerra independentista, com ara Narcís Casadevall, de Maulets; Lluís Riera, militant de la CUP, i Lluís Rubió, Jordi Gasulla, Guillem Picart, Francesc Asperó, Joan Planellas, Ricard Torné i Mohamed El Idrissi, membres del col·lectiu Greda.

Pel que fa a Mieres, la candidatura l'encapçala aquest cop Alba Massanas, seguida de l'actual regidor Prem-Pau Puig. El programa d'ApG en aquest municipi posa l'accent en la tasca de les entitats a l'hora de donar qualitat de vida, segons han explicat. Un altre objectiu serà implicar els veïns en la presa de les principals decisions del consistori, com ara l'aprovació dels pressupostos.

ApG ha anunciat que farà una campanya austera, però original. Un dels recursos publicitaris que estan fent servir –i que ahir venien a la parada de Sant Jordi al Firal d'Olot–- són uns blocs de paper fets a base de reciclar els cartells d'anteriors campanyes electorals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.