Política

malgrat de mar

ERC presumeix del “millor equip”

La candidata Obdúlia Cuatrecases demana la confiança dels malgratencs per “dur Malgrat allà on es mereix”

“Disposem d'un equip amb gent compromesa i valenta. Amb una il·lusió que ha anat creixent i que em permet assegurar que portem les millors propostes per dur Malgrat allà on es mereix”. La candidata d'ERC a Malgrat, Obdúlia Cuatrecases, ahir va celebrar l'acte central de campanya a la biblioteca La Cooperativa i es va fer acompanyar pels quatre primers de la llista, que es van encarregar d'explicar els motius pels quals s'havien afegit al projecte republicà. Tots van destacar la necessitat de participar “en un canvi en la manera de fer després de tants anys de govern socialista”.

ERC va tornar a incidir en les propostes clau del seu programa en àmbits com la cultura, la façana litoral, la millora en la mobilitat o del fet clau de la participació ciutadana. El número 4 de la llista, el jove Eloi Abradó, va ser l'encarregat de carregar contra la manera de fer de l'alcaldessa, Conxita Campoy (PSC) a qui va retreure “un diàleg i un consens zero” i de tenir “un tarannà poc democràtic”. La cap de llista va demanar la confiança dels presents perquè fessin extensiu el missatge d'ERC i els va esperonar a “no faltar a la cita del dia 22”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.