Política

Un militant del PSC d'Esplugues de Llobregat sol·licita impugnar el procés de primàries del PSOE

David González Sánchez ha pres aquesta decisió per no poder accedir al cens electoral del partit

El militant del PSC d'Esplugues de Llobregat (Barcelona) David González Sánchez ha sol·licitat impugnar el procés de primàries del PSOE per l'elecció de candidat a la presidència del govern espanyol.

El precandidat en l'actual procés de primàries ha pres aquesta decisió després de no poder accedir al cens electoral del partit per obtenir els 22.000 avals necessaris. Per aquest motiu, ha assegurat, no pot contactar amb els militants i té molts problemes per aconseguir els avals necessaris.

González va enviar un 'burofax' a la seu central del PSOE a Madrid divendres passat per impugnar el procediment de primàries i demanar els mateixos recursos que té Rubalcaba per accedir a les federacions i militants.

En la impugnació de primàries se sol·licita l'obertura d'un nou termini de 15 dies per recollir avals. De moment, no ha obtingut cap resposta per part de la Comissió de Garanties del PSOE, que ha de decidir si admet a tràmit la impugnació. “Volem que la Comissió de Garanties actuï d'una manera justa, això no beneficia per res el candidat avalat pel comitè Federal, Alfredo Pérez Rubalcaba”, ha destacat el militant socialista.

Amb David González ja són tres els candidats que han impugnat el procés de primàries.

Els vuit militants del PSOE que han anunciat la seva intenció de competir en primàries amb el vicepresident del govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, tenen de termini fins a matí dilluns a les 12.00 hores per lliurar els avals necessaris perquè s'obri el procés de votació més de 21.800.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.