Política

El tripartit de Montserrat rebat les insinuacions del PP

L'apartat de precs i preguntes, agrejà un poc la sessió que havia transcorregut sense massa problemes

Es tractava del primer plenari decisori d'aquesta legislatura i a l'ordre del dia, hi havia tretze punts que van estar aprovats tal i com s'esperava en tots els seus vessants.

El consistori de Montserrat ha pres posició respecte de les resolucions de l'alcaldia del que restava pendent de l'anterior legislatura, la liquidació del pressupost del 2010, la visita del Papa a Madrid, tot allò acordat per la Junta de Govern del tripartit, alguns aspectes de caràcter urbanístic i tot això fins arribar a tretze qüestions diferents.

El darrer punt de l'ordre del dia, el relacionat amb els precs i les preguntes dels regidors electes, ha estat el punt de fricció hagut entre la bancada que ostenta el govern (PSOE, Aigua i Esquerra Unida) i aquells que l'han hagut d'abandonar per voluntat de la correlació de forces (PP).

Els temes de fricció, que van estar tots explicats abundantment pels grups del tripartit, han estat la dimissió en peça de tot el col·lectiu de voluntaris de Protecció Civil, unes qüestions de contractació de personal que el PP considerava —sense fonamentació— que havien estat fetes a dit i per afinitat política i la situació econòmica real de l'Ajuntament.

Algunes d'aquestes qüestions han alçat una polseguera d'apreciació política, que podria marcar la resta de la legislatura entre una bancada i l'altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.