Política

els nous ajuntaments

L'alcalde de Forallac, l'únic del govern amb dedicació exclusiva

La coordinació per delegació és de 450 euros al mes, i les assistències, de 125

L'alcalde de Forallac, el convergent Josep Sala, que ocupa la presidència, tindrà un sou per la seva dedicació exclusiva al càrrec municipal de 51.546,88 euros bruts a l'any, com fa quatre anys. Sala és alcalde de Forallac des de l'any 1987. Abans havia estat 4 anys regidor. A part d'alcalde, Sala és també en aquest mandat diputat provincial, càrrec que ocupa des de l'any 2007. També va ser conseller comarcal del Baix Empordà, entre el 1988 i el 1999. I des d'aquella data, fins al 2003, va ocupar la presidència del consell. També participa en diferents entitats socials: Consorci Alba Ter, Fundació Josep Pla, la fundació Vimar i la fundació Mas Badia, entre d'altres.

Sala és l'únic membre de l'equip de govern de Forallac amb dedicació. La resta dels membres del govern tindran una indemnització per gestió o assistència. Així, els regidors amb delegació tindran un sou màxim mensual de 450 euros. D'altra banda, les assistències als plens, juntes de govern i comissió especial de comptes serà de 125 euros per sessió. Unes retribucions com les de l'anterior mandat. El regidor de l'oposició, Josep Antoni Masuet, d'Independents pel Grup de Forallac-PM, cobrarà per assistència en els plens.

La primera tinenta d'alcalde és Marta Chicot, que s'ocupa d'activitats, festes, lleure i publicacions. El segon tinent d'alcalde, Santi Muní, Hisenda, noves tecnologies, Règim Intern i Governació. La tercera tinenta d'alcalde, Rosa Figueras, Turisme, Ensenyament i Patrimoni.

El regidor Jaume Teixidor s'ocupa de mobiliari urbà, enllumenat, senyalització viària, jardins i cementiri. El regidor Narcís Oriol portarà Medi Ambient, recollida d'escombraries, aigua i sanejament. El regidor Salvi Ribas gestiona Camins, Medi Natural, Agricultura i Maquinària. I la regidora Núria Lagraña s'ocupa d'Habitatge, Serveis Socials, Salut i Esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.