Política

Minut de silenci a les Corts pels morts d'Onda

L'Ajuntament de la localitat decreta tres dies de dol i suspén les classes

La Guàrdia Civil busca un jove d'origen romanés, el vehicle del qual s'ha trobat en el barranc del Pla de les Oliveres

El ple de les Corts ha iniciat la seua sessió d'aquest dilluns, en què es debat el pressupost de 2012, amb un minut de silenci per la mort de les quatre persones d'una mateixa família que van quedar atrapades ahir diumenge dins el cotxe en què viatjaven quan tractaven de creuar el riu Sec, a Onda

A l'inici de la sessió, el president de la cambra, Juan Cotino, ha demanat als diputats que es posaren drets per guardar un minut de silenci en record de les víctimes de les fortes inundacions.

Segons van informar els bombers, el cotxe es va veure sorprés per una crescuda molt ràpida de l'aigua quan anava a creuar per una zona del riu Sec. Els morts són la conductora del cotxe, els seus pares i el seu fill menor d'edat.

A més, a les nou del matí s'ha celebrat un ple extraordinari a l'Ajuntament d'Onda, en el qual s'han decretat tres dies de dol. De forma preventiva s'han tancat els col·legis d'infantil, primària i secundària de la localitat.

D'altra banda, la Cadena Ser ha informat també de la desaparició d'un veí d'Onda. Es tractaria d'una persona de 29 anys, d'origen romanés, que no ha anat a treballar i el vehicle del qual s'ha trobat en molt mal estat, al barranc del Pla de les Oliveres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.