Successos

Quatre morts a Onda arrossegats dins d'un cotxe per l'aigua d'un riu

Entre ells un xiquet de 6 anys

El vehicle creuava el riu Sec pel camí de Betxí a Onda

Quatre persones han mort, entre ells un xiquet de 6 anys, en ser arrossegat el vehicle en el qual viatjaven per un aiguat al seu pas pel riu Sec, en el camí vell de Betxí a Onda, en la localitat d'Onda.

Els morts són la conductora del cotxe, de 40 anys; son pare, de 81; sa mare, de 78, i el seu fill de 6 anys, segons ha informat a EFE la subdelegació del govern espanyol de Castelló i del Consorci Provincial de Bombers

L'accident ha tingut lloc al voltant de les 17.30 h, però el cotxe no ha pogut ser localitzat fins a minuts abans de les 19 h, segons han assenyalat les mateixes fonts.

Inicialment van ser trobats els cadàvers dels tres adults, mentre que el cos sense vida del xiquet no va ser localitzat fins que els bombers han pogut accedir a l'interior del cotxe, una vegada ha baixat el nivell de l'aigua.

El vehicle ha estat arrossegat per un aiguat a un camí que, segons les mateixes fonts, sol inundar-se quan plou.

El cotxe va ser localitzat a uns 500 metres del pas inundat de la carretera, ja que la força de l'aigua el va arrossegar corrent cap a baix, segons les mateixes fonts. Una vegada rescatats, en el lloc romanen unitats de la policia judicial, a l'espera de l'aixecament dels cadàvers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.