Política

La Diputació xifra en 4,3 milions els danys dels incendis en infraestructures locals

El president Rus assegura el finançament de les reparacions als alcaldes dels municipis afectats pels focs d'Andilla i Cortes de Pallars

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va presentar ahir a la vesprada als alcaldes dels municipis afectats la valoració dels danys en infraestructures locals que afecten a serveis bàsics, que ascendeixen a 4,3 milions d'euros, segons una estimació tècnica elaborada a partir d'un informe sobre el terreny dels tècnics de la Diputació de València.

La valoració té en compte els danys en infraestructures bàsiques (414.700 euros), carreteres (2.750.000 euros), camins rurals (989.118) i riscs ecològics (198.000 euros).

El president Rus va anticipar que eixa valoració i eixe informe s'ha remés ja a la Delegació de Govern perquè l'envie al ministeri i aquest assumisca l'informe i decrete les ajudes corresponents, segons va avançar en el seu dia el ministre de l'Interior, Jorge Fernández.

No obstant, Alfonso Rus va assegurar als representants municipals que la Diputació de València podria avançar part d'eixe diner o cobrir la diferència que poguera haver-hi entre la valoració i les ajudes que aporte l'Estat per a les obres de reparació de les deficiències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.