Política

Es demana a Onda la gratuïtat dels horts socials

El grup Iniciativa - Compromís per Onda proposa a l'alcalde que s'amplie l'oferta a altres col·lectius socials

Actualment, el lloguer d'aquests terrenys adreçats a les famílies més vulnerables de la societat es troba en 60 euros anuals, una quantitat que si bé resulta simbòlica, per a les persones que no tenen recursos també resulta inassumible.

Per aquesta raó des de la bancada de l'oposició municipal es proposa la gratuïtat perquè el que ve a recaptar el Consistori pel lloguer d'aquests terrenys no suposa una greuge de cap tipus per als pressupostos municipals per tractar-se d'un 2580 euros a l'any.

La bancada de l'oposició fa la reflexió corresponent davant l'alcaldia d ela vila, degut al gran volum d'euros que s'han previst per a reformar unes places que podrien esperar a millors moments econòmics.

Així doncs, Iniciativa Compromís han fet entrar per registra que s'elimine el preu de lloguer dels 60 euros anuals i que es tinga en compte les persones jubilades, altres col·lectius o escoles de la localitat.

A data de hui, l'alcalde Salvador Aguilella ha fet oïdes sordes a les propostes d'àmbit social, però segons declara el síndic portaveu d'Iniciativa - Compormís, d'un temps ençà, sembla que la sensibilitat pel que passa a la ciutadania real, “els ha de fer canviar d'estratègia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.