Política

Compromís elegeix Robert Vilaplana com a secretari comarcal de l'Alacantí

L'executiva integra persones de totes les formacions que formen Compromís

L'assemblea constituent de la coalició eco-nacionalista enceta una nova etapa política a la comarca

El nou secretari comarcal destaca la responsabilitat que comporten les sigles i demana a tots els militants treballar pel benestar de les persones i el canvi polític a L'Alacantí.

Mutxamel ha estat l'escenari de la primera assemblea de Compromís a L'Alacantí, al conclave fundacional van participar vora un centenar de militants de la coalició que va triar Robert Vilaplana com a secretari comarcal de la formació amb una executiva que integrava militants de tots els partits que en formen part —Bloc, Iniciativa i Els Verds—.

Vilaplana, que es presentava com a únic candidat al càrrec, ha llençat un missatge d'unitat, però també de responsabilitat tot i afegint que treballarà per ampliar la presència de la coalició a la comarca amb l'objectiu de ser clau en la formació dels diferents governs municipals, al mateix temps que es farà feina interna, reforçant els lligams de la coalició i formant els militants i joves per a ser capaços de donar respostes a les necessitats de la societat, que ara passen, per un canvi polític on les persones han d'estar al capdavant de les prioritats dels governs.

A l'assemblea va estar present la diputada a les Corts, Mireia Mollà, que va felicitar tots els presents pel pas endavant que feien amb la formalització de Compromís “com a una realitat política” i els va animar a treballar cada dia.

L'executiva de Compromís que lidera Robert Vilaplana la formen també Ismael Vicedo com a responsable d'organització, Patricia Giner, administració i finances, Xavi Sala, comunicació, Pere Garcia com adjunt, Núria Marco, política institucional, Lucia com a coordinadora de les sectorials amb Navarro i Alfred Botella com adjunts, Paco Martínez com a vocal i Duncan Navarro en representació dels Joves de Compromís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.