Víctor Ros serà secretari de l'àrea de pimes i autònoms del PP

L'exalcalde de Llavaneres i fins dijous president del PP del Maresme, Víctor Ros, ha estat nomenat secretari de l'àrea de pimes i autònoms del comitè executiu del PP català. Segons la formació, Ros «és la persona idònia per ocupar aquesta secretaria i treballar juntament amb la presidència del partit en un dels sector fonamentals per a l'economia catalana». El llavanerenc va explicar ahir que durant l'època en què va ser diputat al Parlament ja va mantenir «unes excel·lents relacions amb diverses patronals i representants empresarials». Per aquest motiu no va amagar que se sent «profundament satisfet» pel fet que la direcció hagi confiat en ell per encapçalar aquesta nova secretaria. En aquest sentit, Víctor Ros s'ha compromès a treballar per «fer d'altaveus dels problemes i les reivindicacions que en un moment de crisi com l'actual tenen les petites i mitjanes empreses».

Ros, que actualment és regidor a l'oposició, acumula una llarga trajectòria dins de la política, ja que va estar setze anys d'alcalde, set més de diputat i 23 com a president del PP al Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.