Política

Més d'una vintena d'entitats col·laboradores

L'acte tindrà l'important suport d'entitats, partits i sindicats

En consonància amb la permanent voluntat de buscar complicitats i sinergies amb la societat catalana l'organització del festival del primer dissabte d'agost a Girona comptarà amb més d'una vintena d'associacions, entitats, partits, clubs esportius i sindicats que no han volgut faltar a la cita com la majoria ja van fer en l'edició de l'any passat.

Així, no hi podien faltar Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis de la Independència (AMI) o l'Assemblea Nacional Catalana (ANC); també hi ha la Plataforma per la Llengua, Llengua Nacional, el Cercle Català de Negocis, la Fundació Catalunya Estat i Ara o mai. En l'àmbit esportiu no hi falten els clubs gironins més importants ni tampoc la Fundació Pro Seleccions Esportives Catalanes.

En l'àmbit polític, el festival té el suport de la pràctica totalitat dels partits catalans compromesos amb la via sobiranista i en els dies vinents s'hi podrien acabar afegint tots. En aquest sentit, cal dir que el llistat d'entitats implicades no està encara tancat i s'espera que d'aquí a final de mes s'hi vagin afegint altres col·laboradors que tinguin interès a voler mostrar el seu compromís amb un esdeveniment que barreja els aspectes lúdics, festius i musicals amb la incontestable actitud reivindicativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.