Política

El PP elimina les ajudes a dones maltractades al Barri del Crist d'Aldaia i Quart

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa d'Aldaia deixa al descobert les víctimes d ela violència de gènere

El grup Socialista en la Mancomunitat del Barri del Crist, ha denunciat la decisió de la presidenta d'aquesta institució i alcaldessa d'Aldaia Carme Jávega, d'eliminar el servei especialitzat d'Atenció Integral a la Dona que es desenvolupava amb èxit des de fa quatre anys.

El PP aprovà sense consens durant el darrer plenari d'aquesta corporació voluntària de municipis, una modificació de crèdit per anul·lar la partida dels pressupostos dotada amb 5.000 euros que anava adreçada a aquest pla.

El Barri del Crist és una zona sensible i la lluita contra la violència de gènere “hauria de ser una prioritat” en opinió del grup socialista en la Mancomunitat.

Aquest servei que ara es tanca, ha funcionat correctament durant el temps que es troba en marxa i amb una optimització de recursos considerable.

Per a Alín Jimenez, regidora socialista de Quart de POblet, “el PP mostra una gran insensibilitat amb aquesta decisió i trobem una absoluta manca de respecte ales dones que Carme Jávega i la regidora Caritat Collado, hagen fet coincidir aquesta decisió amb el Dia contra la Violència de Gènere”.

Per als representants del PSPV-PSOE, l'única cosa que ha fet el PP des de la Mancomunitat del Barri del Crist çés retallar serveis i ajudes a la gent que més ho necessita i intentar tapar amb mentides aquesta incapacitat de gestió manifesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]