Política

L'ANC fa una crida a treballar per al #Sísí el 9-N amb un nou vídeo

L'Assemblea busca captar més voluntaris perquè s'impliquin en els diferents projectes, en l'Onze de Setembre i en la consulta

‘Activa't. Ara és l'hora!' vol que els independentistes “passin de la paraula als fets”

  • Imatge d'un acte de l'ANC a la plaça Catalunya de Barcelona ARXIU.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat aquest dilluns la campanya Activa't. Ara és l'hora! amb un nou vídeo que té com a objectiu de mobilitzar els ciutadans perquè “s'impliquin i treballin activament” en els projectes de l'entitat. L'ANC fa una crida per captar nous voluntaris de cara a les mobilitzacions dels pròxims mesos, pel que fa a fer realitat la “V” de l'Onze de Setembre, però també per “assegurar que el SíSí s'imposi a la consulta del proper 9 de novembre”.

Amb el nou vídeo, l'ANC vol instar “els independentistes que encara no ho fan que passin de les paraules als fets i dediquin esforços per treballar per al procés polític” engegat. Per l'Assemblea, “bona part de l'èxit” del procés és “a les seves mans”. De fet, el missatge final és clar: “Et necessitem també a tu per fer-ho possible”.

En el vídeo apareixen voluntaris duent a terme diversos tipus d'accions, des de participar en parades informatives per a convèncer a persones indecises; fins a la constitució d'una assemblea territorial a Riudecols (Baix Camp), parades de la campana Signa un vot o l'encesa d'una gran urna d'espelmes a la Plaça Catalunya, a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia