Política

El plenari d'Aldaia demana a l'alcaldessa que no cobre per assistir a comissions

La moció ha estat presentada pel PSOE i secundada per la resta de forces polítiques de l'oposició

En la proposta de moió que ha estat redactada perquè el plenari d el'Ajuntament d'Aldaia prenguera partit, es demana a l'alcaldessa Carme Jávega, que renuncie a cobrar les indemnitzacions per assistència a òrgans col·legiats municipals com és el cas de les comissions informatives.

El síndic portaveu dels socialistes d'aquesta localitat de l'Horta, Guillem Lujan, explica que, segons dades oficials, l'alcaldessa percep un total de 55.937 euros anuals de la Diputació més un sobresou de 1.000 euros mensuals en concepte d'indemnització per assistència aplenaris, comissions i altres òrgans de l'Ajuntament.

Lujan lamenta que l'alcaldessa Jávega done un mal exemple ala ciutadania d'Aldaia quan “arrambla tot el que pot i mentre pot”.

El polític socialista assegura que és la primera vegada que l'alcalde o alcaldessa del poble va a comissions informatives per poder cobrar aquest sobresou i Jávega és la primera que ho fa, la qual cosa demostra la manca de sensibilitat.

La moció presentada ha estat complementada per una aportació d'esquerra Unida del País Valencià i ha estat votada pels 8 regidors socialistes, el representant d'EUPV Els Verds i l'exportaveu popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]