Política

JULI GARCIA

CANDIDAT D'ERC A SILS

“Hi ha expectació perquè ERC es presenta a Sils”

“Sils està agafant un aire de ciutat dormitori que no ha tingut capacitat d'evolucionar per crear una població seductora”

Garcia ha estat vinculat sempre al sector aeronàutic, però també en la formació en centres de reinserció laboral i destaca el ‘feedback' que s'extreu de treballar amb gent gran.

Juli Garcia (nascut el 1950 a Olesa de Montserrat) és el primer candidat d'ERC a Sils, població on fa poc que s'ha constituït l'executiva local d'aquest partit. Tot i això, Garcia és regidor a l'Ajuntament des de fa un any i mig per Acord Municipal Sils (AMS), una llista blanca que ja penjava d'ERC. És l'únic regidor que repeteix d'aquesta llista blanca ara amb els republicans.

Quins penseu que són els principals problemes actuals que
hi ha a Sils?
Un dels problemes importants que avui en dia patim a Sils està vinculat a la seguretat, tenim bastants problemes amb gent malfactora que provoca una certa inseguretat ciutadana, sobretot a les àrees d'urbanitzacions que estan més allunyades del casc urbà. També són prioritaris la gent gran i el jovent... Se'ns en va el jovent... Sils està agafant un aire de ciutat dormitori... de ciutat que no ha tingut capacitat d'evolucionar per crear una població seductora, que serveix al jovent. Pensem que el jovent és el futur i nosaltres precisament apostem per això.
Aquests són dos aspectes destacables en el vostre programa?
Potencialment remarcarem, i per aquest ordre: educació, joventut i seguretat. Són els tres elements que considerem més importants i més propers a la ciutadania per crear un clima de qualitat de vida. Aquest clima es pot crear de moltes maneres i creiem que aquestes en són les principals. Òbviament també hi ha la salut, però això no depèn tant de la gestió municipal, però les altres sí, i creiem que són una bona aposta per al futur.
Creieu que podeu aconseguir l'alcaldia?
Per a això treballem. És la primera vegada que Esquerra es presenta a Sils i òbviament hi ha una certa expectació, com és natural. Això ho sabrem el dia del recompte de vots, evidentment treballem per poder fer el nostre programa. Un dels projectes que portem és poder constituir el consell del poble per fer un ajuntament participatiu de veritat no només sobre el paper, sinó de veritat, i obrir-lo, perquè sigui l'Ajuntament qui vagi a la ciutadania i no la ciutadania a l'Ajuntament. Tot això, si no tens unes posicions de govern capaces per desenvolupar el programa, no es pot fer, però tenim la confiança en la ciutadania per poder-hi arribar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]