Política

PERE MAS

Candidat de CiU a Siuls

“Posarem l'Ajuntament al servei del ciutadà”

Explica que són sensibles als temes socials i que estan al costat de les empreses, el comerç i els professionals

Va néixer el 1956 a Sils. Va treballar a la banca durant molts anys i actualment està retirat
LLUÍS SERRAT

Es presenta per CiU i ho fa amb una llista totalment renovada. Explica que si guanya posarà l'Ajuntament al servei del ciutadà.

És la primera vegada que es presenta a unes eleccions?
Sí, és la primera vegada i ho faig per arribar a l'Ajuntament i per posar-lo al servei dels ciutadans. Serem sensibles al tema social i estarem al costat de les empreses, el comerç i els professionals.
Entre el 2003 i el 2011, amb Joaquim Rovira com a alcalde, CiU va arribar a tenir set regidors d'onze. Ara en té un de tretze.
Penso que en aquells moments CiU va centrar la llista en una sola persona i quan hi va haver estructuració el canvi va ser traumàtic. I la prova és que a les eleccions del 2007 CiU ja se'n va ressentir i el 2001 hi va haver discrepàncies. Quan ara nosaltres vam dir que ens volíem presentar, vam demanar plena llibertat per poder fer una llista. I ens la van donar. És per això que ens presentem amb una llista totalment renovada i gent que té moltes ganes de treballar pel poble. Això representarà que no hi haurà càrregues antigues. La llista encara no està tancada del tot perquè hi ha molta gent que se'ns ha ofert, però d'aquí a quinze dies ho estarà. Estem molt il·lusionats amb el nou projecte.
Com valora la feina de l'equip de govern de Martí Nogué?
Nosaltres volem oferir projectes nous i totalment nostres.
Però amb això no em fa cap valoració de la feina de Nogué.
No, perquè no volem entrar en crítiques. Però si ja et dic que volem oferir projectes nous es pot deduir que hi ha projectes de Nogué en els quals no estem d'acord.
Des de fa setmanes hi ha discrepàncies entre l'empresa de neteja A.J. Ruz i els treballadors. L'Ajuntament ha de continuar confiant en aquesta empresa?
No tenim gaire informació sobre aquest cas i jo sóc dels que pensen que s'han de respectar molt les empreses. Però és un cas en què s'ha d'estudiar si l'empresa pot donar les mateixes garanties de servei que fins ara. El nostre plantejament és que s'han de prendre decisions que a vegades no es prenen.
En les eleccions passades es van presentar sis grups.
Tot i que de moment s'han donat a conèixer quatre candidatures, penso que aquest any també n'hi haurà sis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]