Política

EDUARD ADROBAU

ERC VIDRERES

“Ja hem dit que no tenim cap problema amb CiU”

“No volem prometre coses que després no es poden fer”

“A nivell de les urbanitzacions i per dotar de serveis els locals”

Nascut a Vidreres fa 31 anys. Per Adrobau, la política és una aportació que pot fer durant una època, però té clar –diu– que no és la seva professió.

Eduard Adrobau repeteix per segon cop al capdavant d'ERC (en l'anterior mandat es va presentar per Vidreres Som Tots-ERC).

Quines són les prioritats del seu programa?
S'ha de continuar treballant en diferents aspectes. Diferenciar el casc urbà de la resta i un dels punts que requereix més esforç és el de l'adequació dels serveis, vials, accessos, clavegueram...és a dir, una reordenació del casc antic i d'altres carrers. També hi ha el repte a nivell d'urbanitzacions, de recepcionar-les, estem ja en un tràmit final i significarà un canvi significatiu en la gestió del poble. A més, ara tenim diferents locals i un repte per la pròxima legislatura és dotar-los de serveis. Des de joventut, promoció econòmica...
Van governar durant dos anys i mig conjuntament amb CiU.
Molts dels projectes que s'han tirat endavant ho vam fer de forma conjunta, vam intentar fer un canvi en la gestió d'optimització de recursos i un replanteig dels serveis. Per exemple, vam lluitar molt perquè a Aiguaviva, on el mandat anterior s'havia planificat una deixalleria, canviar-ho per un local social perquè consideràvem important la cohesió social en aquest barri. Es va trencar el pacte quan vam perdre la confiança en l'alcalde perquè hi va haver una alteració en el registre oficial per afavorir una empresa, vam sortir del govern però hem continuat col·laborant-hi. El poble no s'ha parat en cap moment, al contrari.
Es podria repetir el pacte?
Les eleccions ens diran quins pactes poden ser possibles. Nosaltres vam perdre la confiança en aquella persona per la gestió, però sempre hem dit que no tenim cap problema amb CiU.
Com és Vidreres?
És un poble complex, també és dinàmic en el sentit que hi ha moltes associacions; però també té mancances que s'han d'anar millorant, a nivell d'indústria, comerç... A nivell econòmic tenim grans reptes i a nivell social també és un poble molt dispers, amb urbanitzacions que el fan difícil de gestionar. S'ha de trobar l'equilibri.
Algun projecte de futur a destacar?
No, perquè econòmicament s'han de poder valorar bé les propostes i no volem prometre coses que després no es poden dur a terme. Volem ser molt realistes amb les coses que diem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]