Política

Compromís per Alaquàs explica els salaris dels regidors i denuncia la manipulació del Psoe

La coalició valencianista deixa clara la seua postura davant les crítiques rebudes darrerament

Després d'aprovar a l'últim ple els salaris dels regidors i davant les crítiques rebudes per part de l'equip de govern, Compromís informa que “la proposta presentada per l'oposició representa 380.368 € front als 391.200 € de la proposta del Psoe (11.00€ més cara)”.

Des de Compromís expliquen que “l'equip de govern presentà aquesta proposta al ple, a última hora; però 24h abans, en junta de portaveus, estaven disposats a aprovar una proposta de 439.145€, 58.777€ més cara que la de l'oposició”.

També remarquen que en la proposta aprovada, que s'havia presentat conjuntament amb Canviem entre Tots i Esquerra Unida, “els regidors alliberats de l'oposició cobraran un 25% menys que els regidors alliberats del Psoe”.

Igualment puntualitzen que “els salaris dels alliberats aprovats aquesta legislatura no tripliquen els aprovats a l'anterior, de fet, suposen un estalvi de 3.000€, tot i tindre més gent alliberada treballant per al poble i més partits representats”

Destaquen que és molt important, donada la situació de crisi, donar lliçons d'ètica i moderació en els salaris, que en concret, en aquest ajuntament, han assolit cotes ben altes d'abús en legislatures anteriors, arribant a cobrar 73.000€ una sola persona del govern.

Per tant, no accepten salaris més alts del que representen la suma de 3 salaris mínims interprofessionals (27.241€). Per això estan en contra de la proposta que ha mantingut l'equip de govern durant la negociació, que pretenia cobrar salaris de 43.000 a 45.000€”.

Segons Compromís “la realitat política municipal és ara més plural i això demana una nova forma de governar, contant amb tots, i això el govern encara no ho ha entès”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia