Política

Carme Forcadell es mostra convençuda que s'arribarà a un acord amb la CUP

La número dos de Junts pel Sí remarca que hi ha “moltes coses a negociar” més enllà de qui serà el president de la Generalitat

La número dos de la candidatura de Junts pel Sí, Carme Forcadell, s'ha mostrat avui convençuda que “s'arribarà a un acord amb la CUP” perquè “tots entenem que és bo per al país” que això passi.

En declaracions a RAC1, l'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha referit a les declaracions del president d'ERC, Oriol Junqueras, i ha dit que “és veritat el que diu Junqueras, l'important és el què i el com, no tant el qui. Però també és veritat que a Junts pel Sí tenim una proposta de president, que és Artur Mas”.

Segons la seva opinió, la CUP “ha estat dient durant la campanya que no faria Mas president i això ho deu als seus més 300.000 electors”, però Junts pel Sí ha estat dient “que Mas seria president” i ho deu “als seus més d'un milió 600.000 electors”.

De tota manera, Forcadell entén que “els electors de les dues candidatures celebrarien que arribéssim a un acord, per tant això és el que hem de fer. Hi ha camins i estic segura que s'arribarà a un acord”.

“Per posar-nos d'acord -ha afegit- hi ha moltes coses a negociar, no només qui serà el president, hi ha moltíssimes més coses importants per negociar”.

A la pregunta d'“es veu presidenta de la Generalitat?”, la número dos Junts pel Sí ha dit: “jo no em veig”. “Estic molt contenta d'haver arribat fins aquí i estic disposada a anar allà on faci més servei, ajudar perquè això surti bé”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia