Política

C's accepta “tot i que no comparteix” la decisió del TC de no suspendre el Ple sobre la resolució independentista

Arrimadas està convençuda que en altres països de l'entorn no s'aprovaria un document com el que Junts Pel Sí i la CUP han registrat al Parlament

La presidenta del grup parlamentari de C's, Inés Arrimadas, ha acatat la decisió del TC de no suspendre el Ple sobre la resolució independentista tot i que ha afirmat “no compartir-la”. “Hem anat al TC a defensar els nostres drets, però si la seva decisió és la de no acceptar les nostres mesures cautelars, nosaltres som demòcrates i acceptem les mesures judicials”, ha explicat en una breu atenció als mitjans de comunicació al Parlament. Arrimadas ha insistit que la resolució de Junts Pel Sí i la CUP “és una crida a la desobediència” perquè els governants “no compleixin les lleis democràtiques ni les sentències judicials”. Si res no canvia, dilluns es debatrà, doncs, un document que la líder de C's està convençuda que no s'aprovaria en cap altre país de l'entorn. Com la resta de grups parlamentaris, Ciutadans participarà en el Ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]