Política

Barrientos mostra el seu malestar pel fet que Homs anés acompanyat d'autoritats a declarar

El president del TSJC expressa la seva preocupació per algunes “pautes de conducta” i assenyala que les “formes” no li van agradar

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús María Barrientos, ha expressat aquest dilluns la seva preocupació pel fet que el diputat de Democràcia i Llibertat al Congrés i exconseller de la Presidència Francesc Homs acudís a declarar acompanyat de nombroses autoritats.

El portaveu del govern en el moment de la consulta del 9-N de 2014 va anar a declarar dilluns passat de manera voluntàriament per la causa de l'organització de la consulta del 9 de novembre de 2014, que instrueix el TSJC. No ho va fer sol. Li van fer costat consellers del govern, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, així com més d'un centenar de manifestants convocats per entitats civils.

Preguntat per la situació que es va produir dilluns passat, Barrientos s'ha mostrat preocupat per “algunes pautes de conducta, per les formes”, que admet que no li van “agradar”. Això no obstant, no ha volgut anar més enllà perquè no pot evitar situacions similars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia