Política

Unió retreu a CDC, C's i PPC que apel·lin al vot dels seus votants i reitera la recomanació del vot en blanc

“Aquells que tan van ridiculitzar resulta que van buscats”, assegura Montse Surroca

La portaveu d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Montse Surroca, ha replica aquest dissabte a través de Twitter les apel·lacions als votants de la formació democratacristiana que han fet en aquests primers de campanya dirigents de CDC, C's i PPC. “No tindran el meu vot. No em representen!”, ha assegurat Surroca, tot afegint que “aquells que tan van ridiculitzar resulta que van buscats”. “Fins i tot els que neguen el dret a decidir de Catalunya, fan lleis Wert i neguen la nostra realitat nacional volen el meu vot? Que equivocats!”, ha reblat. La portaveu democratacristiana ha reiterat la recomanació del vot en blanc per a les eleccions del pròxim 26 de juny, perquè “el catalanisme està absent” en aquesta campanya.

Aquest mateix dissabte, el president de CDC, Artur Mas, ha apel·lat al vot de la “bona gent d'Unió” per aconseguir el segon diputat de CDC a Lleida, mentre que el candidat del PPC per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha demanat el suport dels votants “orfes” de la formació democratacristiana. Per la seva banda, el candidat de C's per Barcelona, Juan Carlos Girauta, va reconèixer aquest divendres que la seva formació mirarà de pescar part de la bossa dels 70.000 exvotants d'UDC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]