Política

Domènech apel·la al desig de canvi dels votants del PSC

Els insta a “agafar la papereta d'ECP” si volen evitar la coalició del PSOE amb el PP i C's

Josep Vendrell opina que els líders socialistes estan “desesperats”

El candidat d'En Comú Podem (ECP), Xavier Domènech, va apel·lar ahir a l'anhel de canvi dels votants tradicionals del PSC en les eleccions espanyoles, adduint que, si volen garantir el compliment de la promesa del PSOE de portar un canvi real a l'Estat, “han d'agafar la papereta d'ECP”. Per Domènech, aquesta és l'única manera d'evitar que els socialistes optin per sumar-se a la gran coalició que alguns pronostiquen i que aglutinaria el PSOE amb la dreta del Partit Popular i Ciutadans.

D'aquesta manera es va expressar el líder d'ECP al parc del Nord del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), després d'una paella popular, en què també van participar altres membres de la coalició com ara Lucía Martín, Josep Vendrell, Pilar Eslava, Lola Castro i Alícia Castro. “Arribats a aquest punt –va recalcar Domènech–, no sabem si el PSOE donarà suport a l'alternativa o trairà els seus votants donant suport a una gran coalició.”

Per la seva banda, Vendrell va assegurar que els socialistes estan “desesperats”, com demostra el fet que “hagin de treure Alfonso Guerra, que Susana Díaz faci campanya anticatalanista i que Pedro Sánchez digui que, per culpa d'ECP, el PP encara governa en funcions”. Vendrell també va defensar que només un referèndum “pot restablir la voluntat del poble de Catalunya”, trencada després de la retallada de l'Estatut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]