Política

Tardà anima a “omplir les urnes de vots independentistes” el 26-J perquè el govern “faci la feina que ha de fer”

El número 2 d'ERC al Congrés avisa que a Madrid “ens ho posaran molt difícil”

Junqueras afirma que “Lleida estarà més ben representada amb dos diputats d'ERC que no pas amb un del PSC o del PP”

El número 2 d'ERC al Congrés per Barcelona, Joan Tardà, ha fet una crida des de Lleida a “omplir les urnes de vots independentistes” el 26-J.

Segons el candidat republicà, un bon resultat dels partits independentistes a les eleccions espanyoles “farà que el bon govern de Puigdemont i Junqueras facin la feina que han de fer” per culminar el procés cap a la independència.

Tardà ha avisat que “a Madrid ens ho posaran molt difícil perquè ja han posat la quarta marxa contra nosaltres i encara queda la cinquena i la sisena”.

El president d'ERC, Oriol Junqueras, s'ha mostrat convençut “les eleccions les guanyarà ERC afortunadament per a Catalunya” i que els republicans “posaran més diputats que mai al servei del país”. En aquesta línia, ha subratllat la importància que els republicans puguin obtenir el segon diputat al Congrés a la circumscripció de Lleida perquè aquesta “estarà més ben representada que amb un diputat del PSC o del PP”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]