Política

El TSJC jutjarà per desobediència Pau Juvillà pels llaços grocs a la Paeria

El tribunal es declara competent i desestima la sol·licitud de nul·litat presentada per la defensa

El diputat de la CUP al Parlament i membre de la mesa de la cambra, Pau Juvillà, serà finalment jutjat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per desobediència. El jutjat d’instrucció número 3 de Lleida li va remetre la causa en convertir-se en aforat i ara el TSJC s’ha declarat competent per jutjar-lo i ha desestimat la sol·licitud de nul·litat presentada per la defensa. La causa es va obrir per no retirar els llaços grocs que el partit tenia penjats a les finestres del seu despatx a l’Ajuntament de Lleida i que es va negar a treure després que Cs ho denunciés a la Junta Electoral durant la campanya de les municipals de 2019. La fiscalia li demana 8 mesos d’inhabilitació i 4 mesos de multa.

La resolució de la Sala Civil i Penal del TSJC també nomena instructor al ponent i magistrat, Fernando Lacaba Sánchez, perquè s’encarregui de la tramitació prèvia de cara a l’obertura de la fase de judici oral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia