Política

En marxa el nou cartipàs de l’Ajuntament de Sant Jordi Desvalls

L’ajuntament de Sant Jordi Desvalls ha celebrat aquest dimecres al vespre el Ple per establir l’organització i el funcionament dels òrgans de govern i administració municipal. L’alcaldessa, Marina Brusi mantindrà sota la seva directa responsabilitat les àrees i regidories d’Hisenda i Promoció Econòmica, Urbanisme, Habitatge, Mobilitat, Patrimoni Municipal i Obra Pública; Veïnats; Seguretat Ciutadana i Protecció Civil; Comunicació i Noves Tecnologies així com Transparència i Bon Govern.

Pel que fa a la primera tinència d’alcaldia, Oriol Serra, gestionarà Via Pública, Serveis Públics i Gestió de la Brigada Municipal; Cultura; Oci i Festes; Joventut i Gent Gran. D’altra banda, el segon tinent, Martí Sais, s’ocuparà de Medi Ambient i Sostenibilitat; Esports; Agricultura i Medi Rural. Finalment, la regidora Irina Grosu, s’encarregarà de les àrees d’Educació; Benestar Social i Emocional i Igualtat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia