Política

Les acampades s'estenen a Cerdanyola i Sant Cugat

Les acampades d'“indignats” s'estenen per diverses poblacions de la comarca com ara Cerdanyola i Sant Cugat, després que comencessin fa una setmana a Terrassa, on ha anat creixent i ja hi ha més d'un centenar de tendes distribuïdes al raval de Montserrat, però també per la plaça Salvador Espriu, els carrers de la Unió i Vila Nova i el passatge Joan Coromines. A les vuit del vespre es fa cada dia l'assemblea general i s'exposen les problemàtiques i les demandes amb què treballen les diverses comissions. A Sabadell l'acampada també està activa davant de l'ajuntament i, com en la resta, s'hi organitzen durant el dia tallers i xerrades sobre diverses temàtiques –com per exemple les retallades previstes a la sanitat– i s'hi fa cada dia una cassolada a les nou del vespre i una assemblea posterior.

En altres poblacions com és el cas de Cerdanyola l'organització és més recent, tot i que ja hi va haver activitat el dia de les eleccions. La plaça Abat Oliva n'és el punt neuràlgic i l'àgora de debat cada dia a les vuit del vespre. A Sant Cugat el moviment encara és més incipient, estan en fase de fer pancartes i començar a muntar la infraestructura per a l'acampada prevista per dijous.

Les reivindicacions, activitats, propostes i actes de les assemblees de cada acampada es poden seguir a través dels diversos grups de Facebook i Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.