Política

Esquerra Unida d'Ibi denuncia l'obscurantisme de l'equip de Govern

Es troba en total desacord amb la despesa de les Festes d'Hivern

Esquerra Unida d'Ibi ha denunciat l'obscurantisme de l'equip de govern del Partit Popular sobre la celebració de les Festes d'Hivern, pel que va sol·licitar còpia de les factures suportades amb motiu d'aqueixa celebració al detectar que hi havia una despesa per valor de quasi 6.000 € en concepte d'abonaments en hostaleria, negant-los-la adduint que «l'utilitzaríem d'una forma incorrecta».

El portaveu Santi Garcia ha comentat que «l'equip de Govern no pot negar-nos l'accés a les factures, puix sols volíem fiscalitzar unes despeses que ens havien paregut excessives en els temps que corren», pel que la formació d'esquerres indica que «analitzarem de nou les factures per a saber el perquè de la despesa de 6.000 € en la celebració d'un sopar».

EU no entén la hipocresia del l'equip de Goven del PP al parlar molt de transparència i després limitar l'obtenció de còpies de determinades factures que poden resultar molestes al regidor de torn, ja que «en els temps que corren, no podem fer un ús baladí dels diners públics i hi ha que limitar les despeses més supèrflues».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]