Punt divers

El DPTOP intensificarà les inspeccions per evitar la proliferació de taxistes il·legals al Camp de Tarragona a l'estiu

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha anunciat la intensificació de les tasques d'inspecció, vigilància i control, especialment durant els mesos d'estiu, al Camp de Tarragona, per evitar la proliferació de vehicles particulars que presten serveis de taxi sense llicència entre l'aeroport de Reus i alguns establiments hotelers de la Costa Daurada. L'objectiu és detectar aquestes pràctiques i identificar els possibles infractors, per a procedir a l'obertura del corresponent expedient sancionador. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha recordat que aquests taxistes sense llicència ja havien estat 'advertits reiteradament'.

'Atès que les queixes van en augment intensificarem l'acció d'inspecció i aplicarem sancions per evitar pràctiques que signifiquin una competència deslleial per al sector del taxi', ha subratllat Nadal. L'ens encarregat de desplegar aquesta acció serà la Direcció General de Transport Terrestre. Segons el DPTOP, d'aquesta manera, es pretén tambe evitar pràctiques il·legals 'que no garanteixen la seguretat dels viatgers i poden perjudicar el sector de professionals del taxi que presten els seus serveis complint les normes establertes'. Segons ha manifestat el departament en un comunicat, darrerament ha rebut diverses denúncies alertant de l'existència de vehicles particulars que presten serveis de taxi sense la corresponent llicència d'activitats, a la zona de l'aeroport de Reus i l'àrea turística de la Costa Daurada. Amb l'objectiu de garantir la legalitat dels serveis de transport col·lectiu de viatgers i la seguretat dels passatgers, el DPTOP està intensificant durant els mesos d'estiu un seguit d'inspeccions en aquesta zona.Així, la mesura pretén detectar possibles pràctiques il·legals, i identificar els responsables directes i indirectes d'aquestes infraccions, per tal de procedir a l'obertura d'un expedient sancionador. En aquest sentit, durant les inspeccions realitzades, s'han pogut reunir proves suficients i identificar diverses matrícules de vehicles utilitzats per al transport de passatgers de manera il·lícita dins el municipi de Salou, que serà la base per a l'obertura dels corresponents expedients per la imposició de les sancions econòmiques previstes a la normativa i el cessament de les activitats irregulars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.