Punt divers

Mas dóna a Montilla una setmana de marge perquè convoqui una comissió d'investigació sobre l'incendi d'Horta

El president de CiU, Artur Mas, ha donat una setmana de marge al president de la Generalitat, José Montilla, perquè convoqui una comissió d'investigació sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan. 'Jo ho espero, abans que la setmana que ve haguem de fer passes més endavant', ha dit en declaracions a Vilassar de Mar. El líder de CiU va enviar dimecres una carta al president de la Generalitat emplaçant-lo a convocar una comissió. Aquest divendres, ha remarcat la necessitat d'aquesta comissió, perquè 'es van dir coses que no eren certes, cada dia és més clar'. 'Un cop descobert que hi van haver errors de coordinació i no es van dir les coses com calia, cal agafar el toro per les banyes', ha dit.

'Cada dia és més evident que el president de la Generalitat ha d'actuar, donar la cara i prendre decisions', ha argumentat Mas, subratllant que correspon al president del país 'restablir la dignitat de la institució i la veritat, que les famílies afectades tenen dret a conèixer'. Segons Mas, hi ha moltes evidències 'que el que es va fer no va ser correcte, i que el que es va dir no era el que va passar'. Si els consellers d'Interior i Medi Ambient no aclareixen els fets, ha continuat, correspon al president de la Generalitat fer-ho. 'No va amargar-se, cal donar la cara i prendre decisions', ha indicat Mas, que ha afegit que algunes d'aquestes decisions hauran de ser 'doloroses', perquè s'ha d'acabar assumint responsabilitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.