Punt divers

Els Mossos d'Esquadra detenen a Roda de Barà quatre homes amb armes i estris per cometre robatoris

CAMP DE TARRAGONA

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 27 de març, quatre homes que circulaven amb un vehicle pels carrers de Roda de Barà (Tarragonès) i als quals se'ls va decomissar una pistola preparada per ser utilitzada així com dos bosses amb material, estris -passamuntanyes, guants o una radial, entre d'altres- presumptament destinats a la comissió de robatoris. A tots ells se'ls imputa un delicte de tinença d'armes i explosius. La detenció es va produir després que una patrulla de la Policia Local de Roda de Barà, els va detectar circulant amb una arma de foc del calibre 40. Els agents van aturar el vehicle al carrer Constitució, i un cop identificats, van realitzar l'escorcoll del vehicle.

Sota el seient del conductor van trobar l'arma, una Heckler & Koch model USP del calibre 40, preparada per a ser utilitzada. A banda, van trobar també dues bosses, on hi havia brides de plàstic, passamuntanyes, guants de pell i de làtex, walkie-talkies, quatre discs de radial, un martell, una clau tipus 'bec de lloro', una navalla i dos tornavisos. Al vehicle també hi havia una pota de cabra i una radial elèctrica. La Policia Local va demanar suport als Mossos d'Esquadra, que van procedir a la detenció dels quatre individus. Es tracta de Ruben CG, veí de Cubelles de 33 anys, Tomás SS, veí de Barcelona de 38 anys, tots dos de nacionalitat espanyola; i a Vicentiu-alin E, veí de Viladecans de 29 anys i Constanta M, sense domicili conegut, tots dos de nacionalitat romanesa.Segons els Mossos, les primeres hipòtesis apunten a que es disposaven a cometre algun robatori. Tots quatre individus van passar el dia 28 a disposició del jutjat d'Instrucció de Tarragona en funcions de guàrdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.