Lleuger descens dels delictes en Borriana

L'alcalde de Borriana, José Ramón Calpe i el subdelegat del Govern, Antonio Lorenzo, han aprofitat la presentació del dispositiu de seguretat per a les pròximes festes patronals de la Misericòrdia per fer balanç de les actuacions policials desenvolupades en aquesta població entre els mesos de gener i juny. Aquests han informat que el número de detinguts en la localitat va experimentar un augment del 27% respecte al mateix període de temps que l'any passat, tot i que el nombre de delictes comesos va disminuir en un 4%, un resultat que han qualificat de «raonablement bo».

Calpe i Lorenzo han coincidit en destacar que tot i tractar-se d'un descens moderat, aquest ve a consolidar els resultats de 2008 que «també varen ser satisfactoris» i s'han felicitat per l'«alt grau de col·laboració i coordinació» existent entre els cossos de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

Pel que fa a la celebració de les festes de la Misericòrdia, la Policia Local de Borriana reforçarà el servei de seguretat amb un dispositiu que comptarà amb una mitja de trenta-sis agents per dia i dotze per torn durant els dies de festa.

La Policia Local cobrirà tots els actes, amb especial atenció l'activitat en el Casal de Festes (Llar Fallera), l'Entrà de Penyes, la festa de les paelles, la Batalla de Flors i l'espectacle piromusical de fi de festes. Els agents municipals també vetlaran pel compliment del decret que regula les exhibicions taurines i col·laborarà amb la Guàrdia Civil en la vigilància del terme municipal i dels poblats marítims.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.