Successos

Un conductor s'estimba en una sèquia, a Verges

Un ciclista també va resultar ferit en ser envestit per un vehicle a Vilajuïga

Un conductor francès va tenir ahir un gran ensurt després de perdre el control del seu vehicle i estimbar-se en una sèquia, al terme municipal de Verges. Els fets van tenir lloc pels volts de les nou del matí, al punt quilomètric 355 de la C-31. L'home conduïa el seu turisme Renault Clio, quan per raons que es desconeixen va caure a la riera, on hi havia aigua, a l'altura del giratori que va a Ullà.

Pel seu propi peu

Tot i l'aparatositat de l'accident, el conductor va poder sortir pel seu propi peu i no va haver de ser excarcerat. A la zona hi van anar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius dels Bombers i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'home, de nacionalitat francesa, va resultar il·lès, i no el van haver de traslladar a cap centre sanitari. D'altra banda, també en matèria de trànsit i en un altre punt del mapa gironí, un ciclista va ser atropellat accidentalment ahir per un cotxe, a Vilajuïga. El succés va esdevenir-se a les 11 del matí, al quilòmetre 25 de l'N-260. Es van dirigir fins allí dues patrulles dels Mossos i una ambulància del SEM. Els sanitaris van assistir la víctima, que va patir ferides de caràcter lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]