El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Xestalgar

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Núvols alts Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00001010
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 273333252728
T. mínima (ºC) 121318131313
Vent 15 km/h NO 25 km/h O 20 km/h O 15 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats intermitents

La nuvolositat serà abundant de matinada i el cel estarà molt ennuvolat a primera hora. A partir de llavors, els núvols quedaran restringits al Pirineu, al Prepirineu i a la meitat est, on creixeran nuvolades, així com a punts de l’altiplà Central. En aquests sectors el cel quedarà localment molt ennuvolat. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat. Al final del dia arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l’oest del país. Al matí i fins a mitja tarda s’esperen ruixats intermitents al quadrant nord-est i a altres punts del litoral i prelitoral central. Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima semblant o lleugerament més baixa.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Fins al vespre el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, més abundants a la meitat nord del territori. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat, si bé amb intervals de núvols baixos a punts del Pirineu. S’esperen alguns ruixats febles, aïllats i minsos al Pirineu occidental. Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima entre lleugerament i moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET