Un record per a en Joan Ribas

Un record per a en Joan Ribas

En Joan i jo vàrem néixer i créixer al número 33, tercer pis, de la Rambla de Girona. I no, no érem germans, només veïns de replà, però ens estimàvem com si ho fóssim. Ho compartíem gairebé...

Ens ha deixat un gran pròcer, en Joan Ribas

Ens ha deixat un gran pròcer, en Joan Ribas

Fer una senzilla crònica, per a un conegut personatge gironí, en Joan Ribas i Feixas que, a més de bon professional, i reconegut activista cultural, entre altres coses, era un excel·lent cronista,...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Castell-Platja d'Aro

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Amalia Mangas Sogo 88 Castell-Platja d'Aro 24/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 88 anys. Era natural d'Alfaraz i vivia a Platja d'Aro. Casada amb Alipio Mozo Juan. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Difunts a la zona de Castell-Platja d'Aro

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Dolors Massa Borrell 68 Riudellots de la Selva 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 68 anys. Vivia a Riudellots de la Selva. Deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Cassà de la Selva.
Carmen Bosch Utset 92 Lloret de Mar 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Era de Lloret de Mar. Vídua de Sebastián Coll Vieto i deixa dues filles. Exèquies, demà passat, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.