Mn. Josep Maria Amich i Raurich

Mn. Josep Maria Amich i Raurich

Mn. Josep M. Amich i Raurich va morir ahir als 66 anys. Nascut a Girona el 25 de març del 1955, després de fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona va ser ordenat prevere a l’església de...

Josep Lois Clemente

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Viladamat

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Àngel Costa Posas 70 Vilamaniscle Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat als 70 anys. Era natural de Saus, Camallera i Llampaies i vivia a Vilamaniscle. Casat amb Paqui i deixa dos fills. La cerimònia es va fer ahir a la parròquia de Sant Gil de Vilamaniscle.
Lluís Xargay Juncarol 76 Vilopriu 06/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 76 anys. Vivia a Vilopriu. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilopriu.
Damià Abella Plantés 63 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat als 63 anys. Era natural de Borrassà i vivia a Figueres. Casat amb Alicia Pérez Robleda i deixa dos fills. La cerimònia es va fer ahir a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
Ricardo Barreiro Carrete 83 Bisbal d'Empordà, la 06/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casat amb Carmen Gras González i deixa tres filles. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, a l'església del cementiri de la Bisbal d'Empordà.
Maria Dolors Janoher Felip 69 Bisbal d'Empordà, la 06/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 69 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casada amb Pere Naspreda Picart. Exèquies, avui, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'església del cementiri de la Bisbal d'Empordà.
Maria Rosa Palahí Picola 89 Vilabertran Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 89 anys. Era natural de Pau i vivia a Vilabertran. Casada amb Narcís Ferrer Bonet i deixa dos fills. La cerimònia es va fer ahir a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.
Joan Busquets Puigderrajols 79 Sant Julià de Ramis 06/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat, als 79 anys. Vivia a Sant Julià de Ramis. Casat amb Isabel Besalú Costa i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori de Girona.
Brígida Flores Flores 88 Sarrià de Ter 06/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Vivia a Sarrià de Ter. Vídua de Ramón González González i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.