Administracions

Roses rebrà 3 milions dels fons Next Generation

Entre els 17 projectes, hi ha el centre d’interpretació del Cap de Creus

Els 17 projectes que l’Ajuntament de Roses ha presentat a la convocatòria d’ajuts dels fons europeus Next Generation han rebut el vistiplau de la Conferència Sectorial de Turisme estatal, amb una assignació confirmada de 3 milions d’euros en el trienni 2022-24.

Entre les obres previstes, destaca el pla per continuar implementant la regulació de l’accés motoritzat al Parc Natural del Cap de Creus iniciat el passat estiu amb l’anomenada fase 0, que va consistir en la prohibició de circulació del trànsit rodat dins el parc en determinades dates i franges horàries. Ara prosseguiran amb la gestió informatitzada dels accessos i platges (1 milió), i mig milió més per al futur espai d’interpretació a Punta Falconera.

Amb el milió i mig restant, instal·laran ancoratges ecològics (220.000 euros) i lavabos ecològics. I l’eix destinat a la millora de l’eficiència energètica, rebrà 416.843 euros per a l’ampliació de la central de biomassa de Roses, o noves estacions de recàrrega elèctrica per a vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]