Administracions

CDC acusa el PP de fer boicot als Jocs del 2017

Creu “incomprensible” que no hi inverteixi

La CUP els veu inviables

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va acusar ahir el govern estatal del PP d'estar intentant boicotejar l'organització dels Jocs del Mediterrani a Tarragona el 2017 negant-se a incloure en el pressupost la reclamada partida de més de catorze milions per a part de les infraestructures. “L'Estat no vol que es demostri que Tarragona i Catalunya poden organitzar un esdeveniment amb projecció internacional”, va denunciar el senador de CDC per Tarragona, Josep Maldonado, que va recordar que les administracions que realment estan invertint en el projecte són l'Ajuntament, la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

“El nostre suport a la cita és inqüestionable. Però no podem arribar a comprendre la possibilitat que no hi hagi una aportació de l'Estat”, va subratllar el també senador Ferran Bel. CDC es mostra disposada en principi a sumar-se a una esmena conjunta de tots els partits, inclòs el PP, per aconseguir que s'afegeixi una partida al pressupost del 2016.

Per la seva banda, la CUP va tornar a insistir que considera “irresponsable” tirar endavant el projecte, i va defensar, com va fer ERC, la necessitat d'una consulta popular sobre la renúncia o no al projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia