Infraestructures i serveis

L’hospital de Palamós inicia un procés participatiu per definir el nou centre

S’ha habilitat un formulari telemàtic amb l’objectiu d’incorporar la seva experiència en el pla d’espais del nou hospital

L’hospital de Palamós, gestionat per l’entitat Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, ha impulsat un procés de participació ciutadana per incorporar la visió de la ciutadania en el projecte del nou hospital de Palamós. El procés es desenvolupa en el marc de la redacció del pla funcional assistencial i en paral·lel a la participació de professionals ja en curs. El pla és el document on es definirà tot el que fa referència a l’estructura, l’organització dels diferents serveis o el disseny dels espais, entre altres. Serà la base per tal que, posteriorment, es faci el projecte arquitectònic que determinarà com serà el futur hospital. La proposta s’engega avui amb un qüestionari en línia obert a la ciutadania i que estarà actiu durant dos mesos, fins el 31 de gener de 2024. En aquesta fase de la participació s’ha comptat amb la col·laboració de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut. A més, està previst fer, amb dinàmica participativa, un grup focal amb les associacions de pacients del Baix Empordà. El procés té per objectiu incorporar l’experiència de la ciutadania, determinar aspectes prioritaris per als usuaris i recollir propostes a tenir en compte en el projecte del nou hospital. El formulari en línia està dirigit especialment a persones que siguin o hagin estat usuàries de l’hospital de Palamós (tant pacients com familiars), però també està obert a la població en general. La gent pot accedir al formulari a partir de cartells físics i digitals que incorporen un codi QR. La lectura d’aquest codi condueix al qüestionari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]