Infraestructures

SERVEIS

Serinyà estrena l'espai polivalent de Can Xerric

L'obra ha costat 420.000 euros, però encara falta una part del mobiliari

Serinyà estrenarà aquest cap de setmana, coincidint amb la festa major, la remodelació de Can Xerric com a local polivalent. Abans de la reforma, aquest popular edifici de la plaça de Sant Andreu havia estat la seu del casal d'avis. Aquest equipament continuarà estant situat a la planta baixa, però ampliat. La resta de l'edifici estava en desús. Al primer pis s'hi ha condicionat una sala de grans dimensions que es destinarà tant a exposicions com a projeccions de cinema i espectacles de petit format. L'Ajuntament té la intenció d'organitzar-hi activitats relacionades amb el recinte de les coves prehistòriques i, de fet, amb motiu de la inauguració s'hi ha muntat una exposició fotogràfica sobre la recerca arqueològica en aquell jaciment. El segon pis servirà de sala de lectura, però no entrarà en servei de seguida perquè encara falta el mobiliari.

Tot plegat ha costat 420.000 euros, un pressupost que s'ha cobert amb diners del Pla d'Obres i Serveis, la Diputació i el Ministeri de Cultura. Per equipar la sala de lectura fan falta uns 12.000 euros, calcula l'Ajuntament. D'altra banda, per equipar la llar d'avis s'ha aprofitat el mobiliari antic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.