Societat

incendi forestal

Els bombers treballen en dos incendis, a l’Anoia i a les Garrigues

Trenta cinc dotacions dels Bombers, 11 d’elles aèries, treballen en el foc forestal que crema a Vinaixa (Garrigues) des d’un quart de cinc de la tarda aproximadament. El foc se situa al costat de l’autopista AP-2 i ha obligat a tallar el trànsit de les carreteres LP-7013 i LP-7013a, que connecta Vinaixa amb l’Albi.

L’avís del foc s’ha rebut a les 16.21 h a tocar del quilòmetre 1,5 de la LP-7013a, a la zona coneguda com los Camins de l’Albi. En un principi s’han activat 10 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris dels Bombers, però més endavant la xifra ha pujat fins a les 35 dotacions actuals, 11 de les quals aèries. El foc crema majoritàriament rostolls, camps i oliveres.

Segons han confirmat els Bombers, les flames han afectat una granja que ha hagut de ser desallotjada, tot i que no consta que hi hagi hagut ferits. També s’ha desallotjat de forma preventiva alguna masia de la zona dels Clots i de la Pallissa de Cal Castell.

Estabilitzat l’incendi de l’Anoia

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit estabilitzar cap a tres quarts de vuit del vespre d’aquest dilluns l’incendi forestal que crema a Pujalt (Anoia), des d’un quart de cinc de la tarda. El foc ha cremat 6,17 hectàrees de superfície, un 60% agrícoles i el 40% restants forestals, segons els mesuraments dels Agents Rurals facilitats pels Bombers.

L’incendi està situat al pla de Sant Martí, a tocar del parc eòlic de Pujalt. S’han activat una vintena de dotacions dels Bombers, 15 terrestres i 5 aèries. En les tasques d’extinció també hi treballa personal de les ADF locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia