Societat

Societat

La 30a Oktoberfest arrenca a Platja d’Aro

La simbòlica punxada inaugural del barril de cervesa va marcar ahir al vespre l’inici de la 30a edició de l’Oktoberfest de Platja d’Aro, que s’allargarà fins diumenge a la plaça del Mil·lenari i dona continuïtat a l’aposta local per allargar així l’activitat dels mesos d’estiu. A més de poder-hi tastar fins a una trentena de marques de cervesa autòctones i d’importació, tornen a obrir el recinte a petits productors artesanals de Catalunya i l’opció de degustar-les en taules i cadires a l’aire lliure i amb diferents opcions de menjar i tapes per acompanyar.

La fira obrirà cada dia de dos quarts d’una del migdia fins a la una de la matinada (diumenge avançaran el tancament a les 22 h) i estarà amenitzada per les actuacions de xarangues, grups musicals i –diumenge a la tarda– animació infantil. La tradicional gerra commemorativa ha estat substituïda aquest cop per un got de vidre alemany. Hi esperen milers de participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia