Societat

Successos

Dos ferits en l’incendi d’una casa a la Val d’Aran

El foc crema el menjador, la teulada i la façana d’un immoble de Bausen

Un camió crema aquesta matinada a l’AP-7, a Banyeres del Penedès

Els Bombers treballen en l’incendi d’un garatge a Arenys de Munt

Dues persones han resultat ferides de poca gravetat aquest dijous a la nit en l’incendi d’una casa a Bausen, a la Val d’Aran.

El foc s’ha declarat en un immoble situat al carrer Santa Eulàlia cap a dos quarts de dotze de la mitjanit i ha quedat extingit cap a tres quarts de dues de la matinada. Cinc dotacions terrestres i una ambulància dels Pompiers han treballat en el sinistre.

Les flames han afectat el menjador, la teulada i la façana de la casa. Dues persones han resultat intoxicades lleus per inhalació de fum i una d’elles ha patit cremades de poca gravetat a les mans. Els dos ferits han estat evacuats a l’Hospital de Vielha.

Un camió cremat a l’AP-7

D’altra banda, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest divendres a la matinada en l’extinció de l’incendi d’un camió a l’AP-7, a Banyeres del Penedès. El foc ha cremat el remolc del vehicle, que transportava caixes de plàstic. Cap persona ha resultat ferida.

Incendi en un garatge a Arenys de Munt

Efectius del cos d’emergències han treballat també aquesta matinada en l’extinció de l’incendi d’un garatge a Arenys de Munt, on ha cremat una caravana. Les flames han afectat, a més, dos vehicles i una motocicleta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia