Infraestructures i serveis

equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

Des d’avui, Solsona disposa d’un nou equipament per al lleure i la pràctica esportiva a l’aire lliure. S’ha ubicat a l’antic espai de l’Escola El Vinyet, amb accés des del carrer de Busa. Es tracta d’una pista de futbol sala, una de bàsquet de mides reglamentàries i una cistella de minibàsquet. Queda pendent arranjar les altres dues pistes del mateix recinte, actuacions que es preveuen executar de manera progressiva, segons el consistori solsoní.

Aquest nou espai s’afegeix a l’oferta d’equipaments esportius a l’aire lliure. “Volem oferir alternatives als joves i a aquells infants que ja no són usuaris dels parcs infantils”, assenyala el regidor d’Esports, Joan Parcerisa. En aquesta línia, properament s’adequaran pistes de futbol i bàsquet en un solar del carrer de Josep Maria de Sagarra.

El nou espai esportiu estarà obert al públic cada dia de la setmana de nou del matí a nou del vespre. Els infants de menys de 10 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n faci responsable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]