Retolen dos autocars nous amb el logotip i el web de Pineda per promocionar el municipi a l'Estat i a Europa

Pineda de Mar dóna un nou impuls a la vessant turística del municipi rebatejant dos autocars nous de l'empresa Autocars Calella amb el logotip i el web del municipi. Els vehicles, que ahir van ser presentats oficialment, llueixen tant als laterals com a la part davantera i posterior diferent simbologia del consistori, com ara imatges de promoció turística, la plana web i el logotip Pineda a prop. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), va explicar que ha estat la bona entesa entre els responsables de l'empresa i el consistori la que ha propiciat la iniciativa. «Fa anys que l'Ajuntament treballa amb Autocars Calella i va ser durant una conversa informal amb el responsable, Josep Onna, quan es va proposar la possibilitat de fer aquesta propaganda del municipi», recorda l'alcalde.

Segons Amor, que destaca que el cost de la proposta ha estat zero per a les arques municipals, la possibilitat de dur el nom de Pineda tant dins com fora de Catalunya «s'adiu al cent per cent amb l'objectiu de promocionar al màxim la població com a destinació turística especialment familiar». Els vehicles presentats són de gamma alta Noge model Titanium i, segons va confirmar Josep Onna, l'empresa té previst identificar com a vehicles de Pineda set autocars més que s'afegiran a la flota de 65 autobusos. Com a anècdota, l'alcalde va puntualitzar que la propaganda de Pineda ja es va poder veure durant la final de la copa del Rei a València, quan aquests vehicles van transportar els seguidors del Barça de la zona i van ser captats per les càmeres de televisió. «Va ser una casualitat que esperem que es repeteixi dimecres que ve, perquè els autocars també es desplaçaran fins a Roma a la final de la Champions i molta gent veurà que vénen de Pineda de Mar», va matisar l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.