Salut

El govern espanyol torna a prorrogar les limitacions d’entrada a l’Estat des de Brasil i Sud-àfrica

Només podran volar els espanyols o andorrans i els residents en algun dels dos països

La mesura es mantindrà almenys dues setmanes més, fins a la mitjanit del 13 d'abril

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la quarta pròrroga de les limitacions d’entrada a l’Estat espanyol des de Brasil i Sud-àfrica com a mesura excepcional per contenir els contagis de Covid-19 amb les variants que han emergit en aquests dos països.

La mesura entrarà en vigor a les sis de la tarda del 30 de març, hora espanyola, i es mantindrà vigent almenys fins a la mitjanit del 13 d’abril. Tant des del Brasil com des de Sud-àfrica només es podran operar vols ocupats per ciutadans espanyols o andorrans així com residents en els dos països o passatgers en trànsit internacional a un país no Schengen amb escala inferior a 24 hores sense abandonar la zona de trànsit de l’aeroport espanyol.

El govern espanyol ha aclarit que les restriccions no afecten el personal aeronàutic necessari per dur a terme les activitats de transport aeri. També en queden exclosos els vols de les aeronaus d’Estat, serveis de rescat, vols amb escala en aeroports espanyols amb finalitats no comercials i que tinguin com a destinació un altra país, vols exclusius de càrrega i humanitaris, mèdics o d’emergència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.