Salut

Poc més del 6% dels africans s’han pogut immunitzar

Només un escàs 6% dels ciutadans del continent africà han pogut rebre la pauta completa de vacunació, segons el Centre pel Control i la Prevenció de Malalties a Àfrica. La UE va anunciar ahir que dona cent milions de dosis a vuit països africans, després de l’acord amb els EUA per afrontar la pandèmia global.

Irlanda preveu vacunar a primers d’any a primària

El govern irlandès va confirmar ahir que a principi d’any pretén començar a vacunar els escolars de primària, un cop l’Agència Europea del Medicament prengui una decisió “la setmana vinent”, segons el primer ministre. Al Canadà ja s’ha aprovat la vacunació per a menors d’entre cinc i onze anys.

La CE “entén” el cansament i alerta contra els aldarulls

La Comissió Europea “entén” el cansament ciutadà després de dos anys de pandèmia, i respecta el dret a la protesta pacífica, però insta la societat a complir les restriccions que van sorgint amb l’increment dels contagis perquè “són la via de sortida”, juntament amb la vacunació. La portaveu comunitària Dana Spinant, també va advertir que si bé les “manifestacions pacífiques són un dret fonamental, sota emergència pública alguns drets poden ser restringits”, sota vigilància judicial. El primer ministre belga va advertir ahir contra “comportaments delictius” com els de la manifestació de diumenge, amb 44 detinguts.

Grècia veta l’accés a espais interiors als no vacunats

Els ciutadans grecs no vacunats no poden entrar, des d’ahir, a restaurants, cinemes, teatres, museus, gimnasos i edificis públics. A més, el govern ha implantat la caducitat del certificat de vacunació per als més grans de 60 anys que no s’hagin posat la dosi de reforç passats set mesos de la segona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia